DE WERELDWINKEL IN EEN NIEUW JAS

DE WERELDWINKEL IN EEN NIEUW JAS

De Wereldwinkel kiest voor een nieuw jas om haar missie (nog) beter vorm te kunnen geven. Onder de naam ‘WERELDWINKEL.NU, ik geef jou de wereld kado’ zet de Wereldwinkel zich in voor een betere wereld door de verkoop van Fairtrade maar tegenwoordig ook duurzame producten.

Met de nieuwe merkstrategie wil de Wereldwinkel de aansluiting verbeteren met de huidige trend, waarin steeds meer aandacht is voor duurzaamheid. Ook het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen in een achterstandsituatie, waar ook ter wereld, staat tegenwoordig steeds meer centraal

Eerlijke prijs
Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld, waarin iedereen een kans op ontwikkeling krijgt. De producenten krijgen een eerlijke prijs voor hun product en arbeid en de producten worden gemaakt met respect voor natuur en milieu. De mooie, authentieke producten komen van over de hele wereld, maar soms ook uit de directe omgeving.

De Wereldwinkel in Nijmegen bestaat inmiddels al ruim 33 jaar en draait volledig op vrijwilligers. Voorheen gevestigd in Dukenburg, maar sinds 4 jaar vind je ons op Lange Hezelstraat 19, in hartje centrum.

De officiële aftrap vindt plaats op woensdag 10 mei, tijdens de Fairtrade Week die plaats vindt van 6 t/m 13 mei. Vanaf 14.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom om deze opening bij te wonen. Uiteraard is er koffie en thee met iets lekkers, waarna om 15.00 uur de vernieuwde Wereldwinkel feestelijk heropend zal worden.

In de Fairtradeweek zijn er diverse leuke acties in de winkel, dit kun je volgen via onze website www.wereldwinkelnijmegen.nl of op social media kanalen (Facebook en Instagram).

De wereld verandert en Wereldwinkel Nijmegen verandert mee.

Voor meer informatie en een digitale hand-out kunt u contact opnemen met:
Barbara Gerrits
Secretariaat en PR Coördinator Wereldwinkel Nijmegen
Lange Hezelstraat 19
6511 CA Nijmegen
Telefoon winkel 024-345 01 96