Veg!
Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, frittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risoniotto - zulke gerechten doen je toch meteen watertanden? En ze komen allemaal uit dit boek, waarin groenten de hoofdrol spelen.
Dit product is mogelijk ook verkrijgbaar in de winkel. Neem voor de zekerheid contact op met de winkel: 024-345 01 96
Hugh Fearnley-Whittingstall is een Britse culinair journalist en tv-maker. Al jaren worden zijn boeken over echt voedsel bestsellers en zijn uitzendingen op de BBC goed bekeken. Zijn bijnaam is 'Hugh Fearlessly-Eatsitall', welke hij gekregen heeft door een bekentenis dat hij ooit een doodgereden egel opgegeten had. Een naam die hij met trots draagt, en zelfs gebruikt heeft als boektitel. Hugh is een bekend voorstander van dierenrechten en voert regelmatig acties in Groot Brittannie tegen supermarkten en de bio-industrie.
Artikelnummer: 9789023013655
|
Nog geen beoordelingen
Schrijf als eerste een reviewterug naar de lijst: Kookboeken