Welkom bij

Wereldwinkel Nijmegen

Lokaal & landelijk nieuws

Omdat de Wereldwinkel Nijmegen Dukenburg nu ‘aanhaakt’ bij de landelijke vereniging, betekent dit dat er op dezelfde pagina zowel nieuws van onze eigen Nijmeegse winkel staat als landelijke nieuwtjes en weetjes over fair trade.

Op onze HOME pagina verschijnt bovenaan een diashow met foto’s uit de eigen winkel, die regelmatig geactualiseerd zullen worden. Aan de linkerkant van de home pagina staat een menu (home, assortiment, over onze winkel, contact etc) met grotendeels Nijmeegse informatie.

In het midden van de home pagina staan bij ‘Wonen’, ‘Koken & tafelen’ en ‘Mode’ leuke algemene achtergrondinformatie over het landelijke assortiment: waar is het product gemaakt, wie heeft het gemaakt? Dat zijn soms artikelen die wij niet in de winkel hebben, maar die dan wel op de landelijke website zijn te bestellen. Deze onderdelen komen ook terug in het linker menu en vormen daar dus het enige stukje ‘landelijk’ tussen verder Nijmeegse informatie.

Onderaan de internetpagina wordt ook verwezen naar onze Facebook en Twitter-pagina’s: ook op deze ‘nieuwe media’ is de Wereldwinkel Nijmegen Dukenburg actief. Vindt ons leuk op Facebook of volg ons op Twitter en je bent altijd als eerste op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe artikelen en allerlei andere leuke wetenswaardigheden!

Helemaal links onderin, naast de ‘Zoeken’-knop, staat ‘Nieuwsbrief’. Hiermee abonneer je je op de landelijke nieuwsbrief. Opgeven voor onze eigen nieuwsbrief kan in het linkermenu bij ‘Over onze winkel’.

Veel lees plezier!